maandag 31 januari 2011

Welkom!

Welkom op mijn blog over pesten.
Hier vind je allerlei informatie en materiaal over dit thema.

Veel leer- en leesplezier!2 opmerkingen:

 1. Beste Melanie,

  wat een goede en overzichtelijke website heb je gemaakt rondom het thema pesten. Je hebt het onderwerp vanuit alle invalshoeken weten te benaderen, mijn complimenten.

  Zelf ben ik momenteel bezig met een periodiek voor alle medewerkers van vijf middelbare scholen in Nederland. Het thema van komende uitgave is, je raadt het al, pesten. Zou ik, in geredigeerde vorm, gebruik mogen maken van jouw teksten?

  De deadline van het periodiek is vrijdag 1 februari 2013. Als ik voor die tijd niets van je hoor, ga ik ervan uit dat ik de tekst met vermelding van de bron mag gebruiken. Ik ben het beste te bereiken op n.koenders@iris-cvo.nl.

  Voor een voorbeeld van het periodiek, de IriScoop, verwijs ik naar onze website: www.iris-cvo.nl.

  Alvast bedankt en met vriendelijke groet,

  Nienke Koenders
  communicatiemedewerker IRIS CVO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je blog is heel interessant. Ik ben met een eindopdracht bezig. En heb me gericht op de weerbaarheid van de persoon die gepest en uitgeslotenbwordt door een groep. Mijn opleiding gaat over crisismanagment. Hierbij leer je het beheersen van een crisis. Als aan dat geen jij in je blog niet aangepakt wordt, dan krijg je dus zo'n crisis situatie. Voor het thuisfront en de rest van de omgeving. Het is een heel leerzaam blog.

  BeantwoordenVerwijderen